Η Ομάδα Μας

Το προσωπικό της Property Portal αποτελείται αποκλειστικά από τους καλύτερους κτηματομεσίτες στην αγορά.

Στην Property Portal θα επικοινωνείτε και θα συνεννοείστε μόνο με πιστοποιημένους, αδειοδοτημένους μεσίτες που έχουν αποδείξει την ικανότητά τους σχετικά με την πείρα τους και την επαγγελματική τους συμπεριφορά. Οι μεσίτες μας ειδικεύονται στην εξατομικευμένη προσφορά υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας και για κάθε οικονομικό προγραμματισμό.

Εξατομικευμένη προσφορά υπηρεσιών σημαίνει ότι κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ως μοναδικός, με μοναδικές παραμέτρους και ανάγκες. Σκοπός των μεσιτών μας είναι να σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το διαθέσιμο κεφάλαιό σας ανεξαρτήτως μεγέθους, καθώς και το προφίλ του ακινήτου σας και τις φιλοδοξίες σας για αυτό, ενώ ταυτόχρονα να λαμβάνουν υπόψη τις τάσεις της αγοράς ώστε να εξισορροπούν τους στόχους με τις πραγματικές συνθήκες. Έτσι, στοχεύουν στο να σας προσφέρουν το μέγιστο δυνατό όφελος και κέρδος και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στο να σας δώσει διορατικότητα και πληροφορίες που δεν είναι άμεσα γνωστές ή διαθέσιμες στο ευρύ κοινό ή τον συμβατικό μεσίτη, μετατρέποντας έτσι τις ανάγκες του ακινήτου σας σε πραγματικές, εμπράγματες επενδύσεις είτε στοχεύετε να αγοράσετε είτε να πουλήσετε είτε να νοικιάσετε.

Ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Μιχάλης Ψηλογένης MRICS, επισκοπεί και εξασφαλίζει τις καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη στον κτηματομεσιτικό τομέα.

Μιχάλης Ψηλογένης

Διευθυντής

Ο Μιχάλης Ψηλογένης είναι ο διευθυντής της Property Portal, με παραπάνω από 15 χρόνια πείρας και δράσης στα κτηματομεσιτικά.

Κατέχει BSc στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το St. Francis College της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ, και BSc (First Class Honors) στην Διαχείριση Ακινήτων από το Πανεπιστήμιο Reading, College of Estate Management, της Μεγάλης Βρετανίας, γεγονός που επιβεβαιώνει την εμπειρία του και την εξειδίκευσή του στον κτηματομεσιτικό τομέα.

Το έντονο κίνητρό του για συνεχή βελτίωση και τελειοποίηση των ικανοτήτων του ως επαγγελματία στον τομέα τον οδήγησαν σε περαιτέρω πιστοποιήσεις, όπως αυτή επί των Επενδύσεων Ξενοδοχειακών Ακινήτων και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων από το Πανεπιστήμιο Cornell της Αμερικής.

Επί του παρόντος, ολοκληρώνει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στα Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών στο Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας.

Ο Μιχάλης Ψηλογένης είναι αδειοδοτημένος κτηματομεσίτης, αδειούχος εκτιμητής και μέλος του Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS).

Το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) (δηλ. το Βασιλικό Ινστιτούτο Αδειοδοτημένων Επιθεωρητών) είναι ένα διακυβερνητικό σώμα επί των ακινήτων και σχετικών δραστηριοτήτων που επιβάλλει τυποποιημένο επίπεδο ποιότητας για κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Στόχος είναι να προστατευθούν οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις με υψίστης ποιότητας πρωτόκολλα επαγγελματισμού και δεοντολογίας. Συνεχή σεμινάρια και δια βίου εκπαίδευση προσφέρονται στους MRICS ώστε να επικαιροποιούν συνεχώς τις ικανότητες και τις γνώσεις τους στον τομέα.

Μεσιτικά γραφεία με πιστοποίηση RICS είναι εγγύηση για διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω ενός διεθνούς, συστηματικά ομοιόμορφου κανονισμού λειτουργίας.

Ο Μιχάλης Ψηλογένης είναι η εγγύησή σας ότι οι κτηματομεσιτικές σας ανάγκες θα εξυπηρετηθούν στο έπακρο με το μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ακεραιότητας.