Σχετικά Με Εμάς

Η Property Portal είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό μεσιτικό γραφείο με ολιστική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Με επικεφαλής τον Μιχάλη Ψιλογένη, MRICS, και έδρα στην Λευκωσία της Κύπρου, η Property Portal στοχεύει στην ενδυνάμωση και αναζωογόνηση του τομέα της αγοράς ακινήτων μέσω της παροχής υπηρεσιών ύψιστης ποιότητας που διακατέχονται από καινοτόμες μεθόδους διαχείρισης ακινήτων και μεσιτικών υπηρεσιών.

Η μέθοδος παροχής υπηρεσιών της Property Portal είναι τελευταίας λέξης στην διεθνή κοινότητα του τομέα ακινήτων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, με στόχο και σχεδιασμό για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών, την βελτιστοποίηση των πρακτικών και της διαφάνειας στις συναλλαγές, καθώς και την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών που παρέχονται.

Στην Property Portal πιστεύουμε ότι το στερεότυπο του κτηματομεσίτη με το κουστούμι, το βαριεστημένο ύφος και τα διάφορα χαρτιά ανά χείρας είναι μια εικόνα του παρελθόντος. Στόχος μας είναι να φέρουμε την νέα πνοή και τον ενθουσιασμό στον κτηματομεσιτικό τομέα μέσω της σύγχρονης και καινοφανούς προσεγγίσεώς μας στην διαδικασία μέσω της οποίας αντιστοιχούμε το σωστό ακίνητο με τον ιδεώδη μελλοντικό του ιδιοκτήτη ή νομέα.

Επίσης στοχεύουμε στο να βοηθούμε τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τις προοπτικές του ακινήτου τους ενώ ταυτόχρονα να παρέχουμε τις προϋποθέσεις για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σχετικά με την ενοικίαση και την σχέση ενοικιαστή – ιδιοκτήτη.

Στην Property Portal κάνουμε ενδελεχή έρευνα μετά από ποιοτικές συζητήσεις με τους πελάτες μας. Στόχος είναι να καταλάβουμε πρώτα και σε βάθος τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη ώστε να είμαστε σε θέση να ερευνήσουμε με τις δικές του παραμέτρους και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του πελάτη μας στην Κύπρο.

Ειδικευόμαστε στην δημιουργία βελτιστοποιημένης λίστας των καλύτερων «φιλέτων» ακινήτων, όπως αυτά θα καθορίζονται από τις παραμέτρους που ο πελάτης μας έχει δώσει, τόσο στις κατηγορίες ιδιοκατοίκησης όσο και στις εμπορικές.

Καθοδηγούμαστε αποκλειστικά από τα αυστηρά μας πρωτόκολλα εργασίας και τον κύριο στόχο μας να φέρουμε αξιόπιστα αποτελέσματα σε εύλογα σύντομο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό εφαρμόζουμε υπερσύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να παρέχουμε ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες στην έρευνα και διαχείριση ακινήτων.

Το πάθος και η αγάπη μας για τα ακίνητα καθώς και η συνεχής μας προσπάθεια να βοηθούμε όλους τους πελάτες μας να απολάβουν τα μέγιστα από το ακίνητό τους (είτε πωλούν, αγοράζουν ή νοικιάζουν) είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τα συμβατικά μεσιτικά γραφεία και τις υπηρεσίες τους.

Η Property Portal εγγυάται μέσω αυτής της προσεγγίσεως το καλύτερο δυνατό, εμπράγματο, ποιοτικό αποτέλεσμα σε σχέση με το ακίνητό σας.